Käynnistysakut, pienkoneakut ja muut akut laitteeseen kuin laitteeseen saat Oulun Akulta

Akkujen erikoisliikkeenä Oulun Akku on paras paikka löytää sopiva akku lähes mihin tahansa laitteeseen. Etsit sitten käynnistysakkua, akkua teollisuuskoneeseen tai muuhun tarpeeseen, kannattaa poiketa liikkeeseemme Ouluun Kempeleentie 7:ään, jossa sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta. Meiltä saat myös akkujen asennukset, huollot sekä vaihdot. Liikkeessämme toimii lisäksi vanhojen akkujen kierrätyspiste.

Käynnistysakut

Tarvitsetko käynnistysakkua autoon, veneeseen tai muuhun menopeliin? Ratkaisu löytyy meiltä. Edustamme mm. akkuvalmistajien ykköstä Exideä, joka on tunnettu hyvästä laadusta ja suorituskyvystä.

Teollisuusakut

Kun teollisuuskoneissa tarvitaan pitkäikäistä tehoa, tule käymään myymälässämme. Meiltä saat akut ja varaajat sähkökäyttöisiin trukkeihin, pinoamistrukkeihin, siivouskoneisiin, sähkömopoihin, sähköpyörätuoleihin ja moniin muihin. Tarjoamme myös paikallisakut varavoimaksi, katkottomaan sähkönsyöttöön (UPS), tasavirtalaitteisiin ja tasasuuntaajiin.

Pienkoneakut

Laajasta valikoimastamme löydät akut moottoripyöriin, moottorikelkkoihin, mönkijöihin, ajoleikkureihin sekä muihin pienkoneisiin.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 15Jaa

Työkaluakut

Työkaluakkuihimme lukeutuvat mm. akkuporakoneet, ruuvinvääntimet ja trimmerit, myös laturit yleisimpiin merkkeihin. 

Kennotuspalvelu

Jos valikoimistamme ei löydy oikeanlaista akkua, kennotuspalvelumme vaihtaa vanhoihin akkukuoriin uudet kennot.

Kysy myös muista akuista

Oulun Akulta saat käynnistysakkujen ja muiden akkujen lisäksi akut puhelimiin, kelloihin jopa kuulokojeisiin ja moniin muihin laitteisiin. Kysäise ihmeessä, löytyisikö meiltä akku juuri sinun tarpeisiisi!

Exide ex900

Auton, moottoripyörän latauksen ja akkujen mittaukset 5 €. Hinta hyvitetään uuden akun oston yhteydessä.