Aurinkosähköä vapaa-aikaan tarjoushinnoin Oulun Akulta

Hanki aurinkopaneelit ja paneelipaketit Oulun Akulta ja hyödynnä sähköntuotossa ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta auringon energiaa!

 

Aurinkopaneelit ovat viisas valinta, kun haluat helpon tavan tuoda sähköt mökille, veneeseen tai vaikka asuntovaunuun. Saat tuotettua sähkön itse ja samalla vähennät ulkopuolisen energian ostamisesta aiheutuvia kustannuksia. Tarjoamme ainoastaan markkinoiden parhaita ja kestävimpiä aurinkoenergiatuotteita.

Ota yhteyttä!

Aurinkopaneelit kaikkine tarvittavine tuotteineen

Meiltä löydät laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja tietysti ammattitaitoisen opastuksen järjestelmien käyttöön. Valikoimaamme kuuluvat 12/24 V -perusjärjestelmät, 12/24 V -jääkaappijärjestelmät, irtopaneelit sekä tarvikkeet. Tule myymäläämme tutustumaan laitteisiin, niin kerromme mielellämme tarkemmin niiden toimintaperiaatteista.

 

Voit myös kysäistä etukäteen aurinkopaneeleihin ja aurinkosähköön liittyvistä asioita – ota yhteyttä! Henkilökuntamme Oulun Akussa on palveluksessasi. Muistathan, että tarjoamme myös laajan akkuvalikoiman sekä asennus- ja huoltopalvelun.

Tutustu akkuvalikoimaan

Aurinkosähköjärjestelmän valinta

Aurinkosähköjärjestelmän valinta voi olla monelle hankalaa, koska markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja laidasta laitaan. Tarjolla on eri tehoisia ja eri tekniikalla tehtyjä aurinkopaneeleita, akustot saattavat olla huoltovapaita ja lisäksi akkutyyppejä, säädin- ynnä muita laitteita on erilaisia.

 

Tässä osiossa on tarkoitus avata näitä kysymyksiä pintaa raapaisten. Lisää tietoa saat paikalliselta Eurosolar-jälleenmyyjältäsi.

Saat meiltä laadukkaat aurinkopaneelit monenlaisiin vapaa-ajan tarpeisiin Oulussa.

Pyydä lisätietoja!