Aurinkosähköä vapaa-aikaan tarjoushinnoin Oulun Akulta

Hanki aurinkopaneelit Oulun Akulta ja hyödynnä sähköntuotossa ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta auringon energiaa! Aurinkopaneelit ovat viisas valinta, kun haluat helpon tavan tuoda sähköt mökille, veneeseen tai vaikka asuntovaunuun. Saat tuotettua sähkön itse ja samalla vähennät ulkopuolisen energian ostamisesta aiheutuvia kustannuksia. Tarjoamme ainoastaan markkinoiden parhaita ja kestäviä aurinkoenergia tuotteita.

Aurinkopaneelit kaikkine tarvittavine tuotteineen

Meiltä löydät laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja tietysti ammattitaitoisen opastuksen järjestelmien käyttöön. Valikoimaamme kuuluvat 12/24v perusjärjestelmät, 12/24v jääkaappijärjestelmät, irtopaneelit sekä tarvikkeet. Tule myymäläämme tutustumaan laitteisiin, niin kerromme mielellämme tarkemmin niiden toimintaperiaatteista.

Voit myös kysäistä etukäteen aurinkopaneeleihin ja aurinkosähköön liittyvistä asioita – ota yhteyttä! Henkilökuntamme Oulun Akussa on palveluksessasi. Muistathan, että tarjoamme myös laajan akkuvalikoiman sekä asennus- ja huoltopalvelun.

Suosittele meitä

Aukioloajat

 Arkisin 08.00-16.30 

Poikkeavat aukioloajat: 
Pakkasten paukkuessa autosi ei käynnisty, akku on loppu ja nyt tuli hoppu! Soita tai tule käymään - olemme paikalla lauantaisin ja pidempään iltaisin. Palvelemme sinua silloin ilomielin! Soita numeroon 08 311 6111.

Aurinkopaneelin latausAurinkopaneeli